8/15/2011

Moroccan Oil -hiusöljyMOROCCAN OILISTA ON NYT JUTTUA jokapaikassa!  Hiuksiin jätettävän öljyn pitäisi tehdä hiuksista kiiltävät ja pehmeät, ja sitä ainakin omat vaalennetut hiukseni kipeästi kaipaavat.  Öljy sisältää kyllä niitä paljon suomalaisten pelkäämiä silikoneja, mutta sen verran tuotetta on kehuttu, että haluan sitä ehdottomasti kokeilla.
Odottelenkin nyt kovasti pakettia lookfantastic nettisivuilta.  Paketista pitäisi löytyä myös muitakin ihania pampering tuotteita; kasvovoidetta, shampoota ja hoitoainetta, kynsilakkaa, ym. Tulisi jo pian!

x


UPDATE 26/08:  Moroccan Oil on nyt sitten kokeiltu, ja valitettavan huonoksi todettu.  Onneksi ostin kyseistä tuotetta vain pienen putelin.  Laiton Moroccan Oilia hiuksiin pesun jälkeen, ja lopputulos oli ihanan sileiden ja pehmeiden hiuksien sijaan likaiselta näyttävät ja tuntuvat, toisiinsa liimaantuneet hapsuhiukset.  Damn it.  Tuotetta on nyt kokeiltu kaksi kertaa.  
Käytettyäni loppuun nykyiset tuotteeni, aion aloittaa täysin uuden hiustenhoito-ohjelman.  Siitä lisää täällä.

2 kommenttia:

 1. loving my home coutry products!!:)

  VastaaPoista
 2. Thanks for the comment Fedu! :)
  I wish Moroccan Oil had worked better for me, but it just didn't feel right for my hairtype. I'm considering trying out the new Moroccan Oil Light, which hopefully won't weigh my hair down as much.
  I noticed you blogged about using Bio Oil, it's my favourite product ever! I use it on my face every night, and it makes my skin sooo soft.
  Have a great day! x

  VastaaPoista

You might also like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...