8/08/2011

Kodin tuoksuja

HALUAN ETTÄ KOTONA TUOKSUU hyvälle.  Ihana tuoksu saisi toivottaa tervetulleeksi jo heti ovella kun astuu sisään.  Liian voimakkaista tuoksuista en pidä, sillä saan niistä helposti päänsärkyä ja huonoa oloa.  Voimakkaasti keinotekoiset tuoksut eivät myöskään mielytä.



Tällä hetkellä kotona on muutama Lontoosta tuotu Diptyque tuoksukynttilät.  Kynttilät ovat maailmalla kulttituotteiden maineessa, ja tuoksut ovatkin todella lumoavia.  Keittiössä meillä on hauska Coriandre, korianterin tuoksuinen kynttilä, ja kylpyhuoneessa/makuuhuoneessa luumuinen Figue.  Olin pitkään kokonaan polttamatta kyseisiä kynttilöitä, kalliita kun ovat... Mutta mitä niitä säästelemään, elämästä (ja kynttilöistä!) pitää nauttia!  Diptyquen kynttilät eivät ole liian voimakkaita, mutta kevyt ja luonnollinen tuoksu jää kuitenkin kevyesti leijalemaan asuntoon vielä muutamaksi päiväksi käytön jälkeen.

Seuraavaksi kokeilisin mielelläni vaikka Feu de bois tuoksua, joka jäljittelee oikeaa takkatulen tunnelmaa.

I've totally fallen for Diptyque's lovely scented candles, which we've just started burning in the house.  Their soft scent isn't overpowering, and lingers gorgeously in the house for a few days after use.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

You might also like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...