5/19/2012

Tunnustuksia, blogihaaste

SAIN JO REILU kuukausi sitten mahtavalta Private Blend -blogaajalta haasteen, johon vasta nyt vastaan. Anteeksi, että on kestänyt!
Eli 7 tunnustusta itsestäni, here they are:

1. Minulle perhe on todella tärkeä. Ydinperheeseeni kuuluu isä, äiti, pikkusisko, mies, mummu ja koira. Pikkusiskoni, joka on yksi parhaista ystävistäni, asuu Lontoossa ja näemme vain muutamia kertoja vuodessa. Puhumme myös aivan liian harvoin. Ikävä!
2. Olen opiskellut sekä kauppatieteitä että sisustussuunnittelua. En edelleenkään tiedä, mikä haluaisin olla "isona"
3. Parhaat lapsuudenmuistoni liittyvät Hämeenlinnassa vietettyihin kesälomiin, mummun ja vaarin omakotitaloon ja suureen puutarhaan, uintiretkiin, puutarhan ja kasvimaan tuoreisiin herkkuihin, ihanan aitoihin ystäviin, mummun ja vaarin tuomaan turvallisuuden tunteeseen.
4. Olen asunut yhdeksässä eri maassa, joista eksoottisin on Egypti. Muita mukavia asuinpaikkoja on ollut mm. Etelä-Ranska, Kalifornia ja Lontoo. Nyt olen tyytyväinen Helsingissä :) Ulkomailla asuminen on ihana rikkaus, josta ole todella onnellinen. Toisaalta se on osittain johtanut siihen, että välillä tunnen, etten kuulu oikein minnekään ja ystävät ovat sikinsokin ympäri maailmaa.
5. Rakastan matkustamista ja uusia elämyksiä. Minulle on jatkuvasti pitkä lista kohteita, joihin haluaisin päästä tutustumaan. Ykkösenä haavelistalla tällä hetkellä ovat Tokio ja Kyoto, Bali sekä Tulum Meksikossa. Näihin kohteisiin tuskin ihan heti ollaan lähdössä ;)
6. Tapasin mieheni ensimmäistä kertaa ollessani 6-vuotias. Polkumme ovat kohdanneet monta kertaa mutta aloimme seurustelemaan vasta ollessani 27-vuotias.
7. Kynteni ovat aina lakatut :)

Lisää ensi kerralla!

2 kommenttia:

  1. Vau miten mielenkiintoisia faktoja, kiva kuulla sinusta vähän enemmän! :)

    VastaaPoista
  2. Kaikki aikanaan, kiva kun jaksoit vastata ja olet taas linjoilla muutenkin. Aurinkoista viikkoa!

    VastaaPoista

You might also like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...