2/21/2012

Elle Beauty Awards

OLIMME VIIME VIIKOLLA ihanan kollegani kanssa Elle-lehden järjestämässä Beauty Awards -tapahtumassa. Illan aikana palkittiin vuoden kauneustuotteita useassa eri kategoriassa. Nautimme myös hyvistä tarjoiluista ja ihailimme illan asuvalintoja. Suomessa on paljon tyylikkäitä naisia ja se on mahtavaa!


Illan voittajat olivat minulle pääosin tuntemattomia mutta kovasti tekisi mieli kokeilla mm. Lancomen Absolue Yeux Precious Cells -silmänympärysvoidetta, Biothermin Skin Ergetic Cream -kosteusvoidetta sekä saman tuotemerkin Eau de Paradis -vartalovoidetta.

Illan asuna oli Viktor & Rolfin H&M:lle suunnittelema roosa paitapusero, Zaran housut ja kengät sekä Alexander Wangin laukku.

Kuva: Elle.fi

3 kommenttia:

 1. Myöhäiset synttäri onnittelut! Upealta näytät tässä kuvassa -- todella onnistunut looki ja punaiset huulet kruunavat kokoonaisuutta. :)

  VastaaPoista
 2. Upeat asut sinulla ja kollegallasi on ollut tuolla tilaisuudessa. Mikä tai mitkä muiden vieraiden asuista jäi parhaiten mieleesi? -M

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteistanne!

  Itselleni jäi mieleen erityisesti Pupulandia-blogin Jennin kaunis mekko sekä Anne Kukkohovin koko asu ja yleensäkin molempien ihastuttavat olemukset! Muuten tilaisuudessa oli varsinkin kivoja laukkuja ja kenkiä.

  VastaaPoista

You might also like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...