1/03/2012

Gym bunny


UUSI VUOSI, UUSI alku. Niin se menee. Uusi vuosi sekä nopeasti (jes, jes, jes!) lähestyvä lomamatka saivat minutkin takaisin salille ja urheilun pariin. Tavoitteena ei ole reipas painonpudostus, vaan vartalon kiinteytys ja selluliitin vähentäminen. Ei mitään maailman helpoimpia tavoitteita. Viime vuonna oli sama juttu ja innostuinkin urheilusta oikein kunnolla. Tähän väliin pitää kertoa, että aloitin urheilun käytännössä ihan tyhjästä noin kaksi vuotta sitten. Sitä ennen olin viimeksi harrastanut urheilua noin kymmenen vuotta sitten, enkä silloinkaan mitenkään merkittävästi.

Aloittaminen ei ollut erityisen helppoa, tuntui täysin vieraalta ajatukselta, pelottavaltakin, mennä kuntosalille. Ihmisten keskelle, jotka tietysti kaikki olivat mielikuvissani todella urheilullisia ja hyvävartaloisia, ja osasivat kaikki käyttää kaikkia kuntosalilaitteita juuri oikein ja osasivat täydellisesti jokaisen ohjatun tunnin askelsarjan. Todellisuus oli lohduttavan kaukana "pelottavista" mielikuvistani. Pikkuhiljaa viimeisen parin vuoden aikana urheilusta on tullut iso osa elämääni. Se piristää, tuo energiaa, saa minut hyvälle tuulelle. Tuntuu, että pystyn hengittämään. Tärkeintä itselleni urheilun aloittamisessa oli kivojen lajien löytäminen, sellaisten, jotka tuntuvat heti omilta.


Tänä syksynä urheilu on taas jäänyt erilaisten kiireiden vuoksi vähemmälle. Ei ole aina helppoa löytää aikaa kun on todella aikaavievä työ, koira jota pitää ulkoiluttaa, koti ja mies joista tulee huolehtia, ystäviä ja perhettä joita haluaa tavata.

Muutaman kuukauden päässä häämöttävä loma on täydellinen syy palata salille. Tsemppiä kaikille muille liikkujille sekä liikuntaa harkitseville!Kuvat: Weheartit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

You might also like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...