10/29/2011

Uudet hiukset

KÄVIN MUUTAMA PÄIVÄ sitten ihanalla kampaajallani, joka loihti hiuksiini uuden raikkaamman lookin. Tummempi väri kiehtoisi aina välillä, tähän aikaan vuodesta etenkin, mutta pakko se on vaan hyväksyä, että vaalea sopii väritykseeni paljon paremmin. Tällä kertaa hiukset vaalenivat enemmän kuin vähään aikaan, ja latvoistakin sai lähteä mittaa kunnolla. Tekee hyvää hiuksille pitää niitä välillä vähän lyhyempinä, ja pysyy kiharatkin paremmin.

Olen laiska ottamaan kunnon kuvia ja siirtämään niitä kameralta koneelle, joten tällä kertaa pitää tyytyä Macin Photobooth kuviin.






Nyt vietämme rauhallisen lauantai-illan kotona. Ohjelmassa lukemista, hyvää musiikkia, ruoanlaittoa ja herkuttelua. Ostin tänään kaupasta vuoden ensimmäiset glögit, ja sitä ajattelin nauttia myöhemmin pipareiden ja sinihomejuuston kanssa. Ja pakastimessa myös suurta suosikkiani, Mövenpickin Swiss Chocolate jäätelöä. Mmmmmmm.....

Ihanaa viikonloppua kaikille!

x

3 kommenttia:

  1. Onpa kiva nähdä kasvot blogin takana! Kaunis olet ja kauniit hiukset.

    Voi mitä herkkuja teillä oli, rakastan pipareita ja homejuustoa, ja tietty jätskiä. Minun piti tehdä eilen ensimmäinen erä joulupipareita, mutten korvapuustien jälkeen enää jaksanut. Tänään uusi yritys.

    Helena/ Tavallista arkea

    VastaaPoista
  2. Sama homma, kiva nähdä kuka tätä blogia kirjoittelee. Kaunis olet ja ihana vaalea tukka. :) Mukavaa ja rentoa sunnuntaita sinulle! Ja tuo jätski kuullostaa niin hyvältä, pitää joskus ostaa ja maistaa, nams!

    VastaaPoista
  3. Helena: Kiitos aivan ihanasta kommentistasi! Ihanaa kun jaksat leipoa itse kaikennäköistä, itsetehdyt korvapuustit on kyllä parhaita. Meillä syötiin ihan kaupan Anna's Pepparkakor, hyviltä maitui nekin. :)

    Riina: Kiitos sinullekin suloisesta kommentistasi. Kannattaa ehdottomasti maistella sitä Mövenpickin suklaata, se on taivaallisen hyvää. Nammmm!!

    VastaaPoista

You might also like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...