10/04/2011

Sold out everywhere

MENNEEN KAUDEN EHDOTON muotihitti Briteissä on ollut Whistlesin Carrie-puolihame, joka muistuttaakin naisellisella muodollaan Sex and the Citystä tuttua nimikaimaansa. Loppuunmyytyä hametta on ollut saatavilla sekä polvimittaisena että pidempänä trendikkäänä midi-mittaisena, ja suosikkivärinä on ollut raikas mutta hempeä korallinpinkki. Kilometrejä pitkät odotuslistat ja muotiblogien hehkutus ovat vaan pahentaneet tilannetta, ja hame myytiin kuulemma hetkessä loppuun. Mielelläni itsekin ottaisin Carrien vaatekaappiini!

Whistles on muuten mielestäni aivan loistava liike, vaatteet ovat todella kivoja, ja nettikauppa toimittaa Suomeenkin. Pidän juuri tällaisista vaatteista - hintaa on sen verran että miettii jokaista ostosta tarkkaan, mutta ei kuitenkaan niin paljoa, etteikö niihin olisi ikänä varaa. Mallit ja värit ovat enimmäkseen kauniita, ja vaatteet hyvin leikattuja ja laadukkaita.

I'm still drooling after Whistles' Carrie skirt, the gorgeous must-have from last season. Last I checked, it was available online in a darker print version, but I just can't get over this lovely shade of pink.Kuvat / pics: FYI-Fashion, Asos

2 kommenttia:

  1. On kyllä aivan ihana hame! ei ihme, että out-off stock!

    - Joanna

    VastaaPoista
  2. Samaa mieltä, väri on ihan suussasulavan ihana! :)

    VastaaPoista

You might also like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...