10/13/2011

Olohuoneita

OMA SISUSTUSTYYLINI ON eklektinen. Pidän erilaisista, persoonallisista kodeista, jotka ovat asukkaidensa näköisiä. Olen aina pitänyt hieman oudoista tavaroista ja kuvista, ja pidän erityylisten esineiden ja huonekalujen sekoittamisesta. Välillä pidän modernin pelkistetystä, välillä raikkaan värikkäästä, välillä hienostuneesta, toisinaan retrosta. Talosta ja tilanteesta riippuen. Hauskat ja erilaiset sisustukset ovat ihania ja itse tykkään sisustaa tavalla, joka ilahduttaa, yllättää, ja luo keskustelua. Tärkeintä on se, että kodin asukas tykkää, ja tulee onnelliseksi katsoessaan ympärilleen omassa kodissaan. Tässä itselleni (ja toivottavasti muillekin!) inspiraatiota olohuoneeseen!

My own style of decorating is definitely eclectic. I love mixing and matching pieces from different eras and styles, and coming up with new and interesting combinations. My style totally depends on my mood, but I also feel it's important that a person's home reflects their personality. Interior design is definitely something to have fun with. Here are some great living room designs from Lonny.


Kuvat / pics: Lonnymag

3 kommenttia:

 1. Minunkin sisustustyylini on eklektinen, antiikkia ja Ikeaa sekaisin! :D Noin hienoa meillä ei kyllä ole...

  VastaaPoista
 2. Yllättävät yhdistelmät ovat aika monen onnistuneen sisustuksen avaintekijä. Suomalaisessa rakentamisessa mättää tosin melko usein aivan kamalat, pienet huoneet Etenkin makuuhuoneet - voiko mitään niin standardia rakentaa kuin että huoneeseen menee yksi iso sänky ja sen molemmin puolin yöpöydät? Vastaus on ei. Itse asuntokin vaikuttaa siis melko paljon tunnelmaan esim kun katsoo tanskalaisia koteja. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos BagMiss kommentistasi. Ei ole meilläkään läheskään näin hienoa... ;)

  Maiju - olen kanssasi aivan samaa mieltä. Näissä huoneissa on tilaa ja ilmavuutta, ja sitä tosiaankin Suomesta puuttuu. Huoneet ovat tässä ihanan korkeita, suuria, ja valoisia. Ihanne kodissani on korkeat, tarpeeksi suuret ja ilmavat huoneet, kauniit valkoiset lattialistat, ja suuret ikkunat.
  En aina voi ymmärtää miten uusissakin taloissa tehdään niin pieniä huoneita... Ja juuri ne makuuhuoneet, etenkin lasten huoneiksi tarkoitetut, ovat tosiaankin niitä pahimpia! Suomessa ei ole tilanpuutetta, mutta silti talot rakennetaan ihan toisiinsa kiinni (en nyt puhu ihan maaseudusta), ja talojen hinnat katsotaan tosi tarkkaan neliöiden mukaan. Käytännöllisyyden takia pitää olla kodinhoitohuonetta, kuraeteistä ym, jotka syövät neliötilaa muilta huoneilta, etenkin uusimmissa taloissa.
  Omassa kodissamme on tämän vuoksi kaadettu seiniä. Meillä saisi olla yksi huone lisää, mutta mieluimmin asumme avarammassa tilassa kun monessa pienessä.
  Toivottavasti rakentamiseen tulee muutosta, ja esimerkkejä etsitään ulkomailta.

  VastaaPoista

You might also like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...