10/02/2011

Kasoittain rannekoruja

OLEN AINA PITÄNYT kovasti rannekoruista, ja tänä kesänä nähdyt rannekorukasat viehättävät minua edelleen. Tällä hetkellä haluaisin varsinkin metallisen piikkirannerenkaan, sekä muutaman kankaasta tai nahasta sidotun renkaan. Niitä voisi kivasti yhdistellä olemassaoleviin koruihin.

I'm really into bracelets, and still fascinated by piling them up and combining different styles such as metallic spikes with friendship bracelets. 
5 kommenttia:

 1. Ihania kasoja. Etenkin tuo, missä on kultainen kello.

  VastaaPoista
 2. Minäkin _tykkäisin_ rannekoruista, jos a) löytäisin sopivan kokoisen ja b) tarpeeksi kestävän rannekorun. Olen laiska irrottamaan mitään suihkuun mennessä eli nahkaiset yksilöt eivät tätä kestä. Ja kaikki muoviset/puiset/metalliset ovat aina aivan liian isoja eivätkä pysy paikoillaan. Niinpä täydellisen rannekorun etsiminen jatkuu edelleen... Nämä olivat hienoja!

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista :) Rakastan näissä kasoissa sitä, miten eri tyylejä on yhdistetty jotenkin tosi toimivasti.

  Rannekoruja on oikeesti yllättävän vaikea löytää. Itselläni on hyvin ohuet ranteet, ja useat rannekorut on sen takia liian isoja. Puhuttiin mieheni kanssa, että voisi olla aika söpöä, jos molemmat hommattaisiin sellaiset jenkkityyliset "friendship braceletit", eli tuollaiset punotut kankaiset korut merkkaamaan ystävyyttämme. Mutta mutta, ne yleensä vaan sidotaan kiinni solmulla, enkä minäkään viitsi mennä suihkuun koru kädessä. Katsotaan ja etsitään!
  :)

  VastaaPoista
 4. Se onkin juuri tuo juttu eli nahkaiset ovat usein sidottavia eli ne pitäisi ottaa pois suihkuun mennessä. Löysin Lontoosta ihanan mustan nahkarannekorun, jossa oli metallinen kiinnitysmekanismi. Ja ihan liian tiukka sellainen - en saanut sitä itse pois. Ja hetken päästä vesi teki tehtävänsä eli liitos aukesi :(

  VastaaPoista
 5. Voi harmi :( No toivottavasti oikeanlainen koru löytyy pian jostain!

  VastaaPoista

You might also like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...