10/18/2011

Joulupukin konttiin

SAAMME SISKONI KANSSA joka vuosi joululahjaksi äidiltämme hajuveden. Tänä vuonna toivelistalla on Tukholman Arlandan lentokentältä bongaamani uusi hajuvesi - Elei Saabin Le Parfum.

Saabin Le Parfum on libanonilaisen Elie Saabin ensimmäinen tuoksu, ja se hurmasi minut samantien. Olen yleensä todella valikoiva hajuvesien suhteen, sillä saan niistä helposti migreenin ja huonon olon. Tuoksujen löytäminen kestää minulla kauan, mutta Le Parfum tuoksui mielestäni aivan taivaalliselle, ja tiesin heti, että sitä haluan. Tässä, kuten muissakin suosikki tuoksuissani, on ripaus maskuliinisuutta.

Parfyymissä tuoksuu appelsiininkukka, jasmiini, hunaja, patsuli. Pullokin on todella kaunis, perinteinen ylellinen hajuvesipullo jossa on hauska kulmikas muoto ja suuri korkki.

Ihanaa löytää uusia suosikkeja, varsinkin kun vanha pitkäaikainen suosikkini, Guccin edp II:n, valmistus on hiljattain lakkautettu.
Psssttttttt... Gucciakin olisi kiva harmstrata yksi pullo, jos sitä vaikka vielä löytyisi jostain... ;)


2 kommenttia:

  1. i have to say, i just adore perfumes with jasmine notes, and this is one of them that i hope to acquire soon!! it smlls like heaven and stays on all day!!

    VastaaPoista
  2. I just love this fragrance, it's beautiful! I'm a huge fan of both jasmine and patchouli. The bottle is also gorgeous... Really hope Santa brings me one! ;)

    VastaaPoista

You might also like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...