10/26/2011

Huonokuntoiset silmäripset - apua!

OLEN NOIN PUOLITOISTA vuotta ollut koukussa upeisiin Extreme Lashes ripsenpidennyksiin, joiden avulla olen pärjännyt välillä ilman sen kummempaa silmämeikkiä, ja noussut aamulla sängystä suhteellisen esittelykelpoisena. Olen siinä mielessä luonnollisuus-fani, etten välitä erityisemmin geelikynsistä, kovin laitetuista kampauksista, enkä vahvasta meikistä.
Ripsenpidennykset otin ensimmäistä kertaa lomaa varten, mutta ne olivatkin niin helpot ja kauniit, että jatkoin niiden laittamista pitkään. Nyt edellisestä ripsihuollosta on kohta kaksi kuukautta. Extreme Lashes -ripset asennettiin niin hyvin, että niitä on vieläkin reippaasti jäljellä. Omat ripset sen sijaan näyttävät säälittävän haurailta ja pieniltä. On selvää, että niihin liimatut ripset ovat tehneet tehtävänsä, rasittaneet kunnolla omia ripsiäni. Olihan tämä tiedossa, mutta damn it. Nyt saavat ripsenpidennykset jäädä, ja omat ripset aion hoivata loistokuntoon!

Pyörin eilen Stockmannilla, ja siellä osui silmään Talikan Lipolcils Eyelash Conditioning Gel, joka pääsi mukaan ostoskoriin. Geeliä levitetään ripsiin aamuin illoin (myös maskaran alle), ja se lupaa hoitaa rispsiä, tehden niistä kuukaudessa pidemmät ja tuuheammat. Huuhaata, vai? Ainakin tuote on saanut hyviä arvosteluja, hinta oli alle 20€, ja olen muutenkin tässä vaiheessa valmis kokeilemaan mitä erilaisempia poppakonsteja.
Talikalla on muuten myös olemassa samantapainen tuote, joka on tarkoitettu kasvattamaan kulmakarvoja!

Onko muilla kokemuksia ripsituotteesta? Entäs paljonpuhutusta Neu Lashistä?
4 kommenttia:

 1. Täällä sama homma, omat ripset olivat kyllä kärsineet ja lyhentyneet pidennysten jälkeen. Nyt sitten olen kasvatellut takaisin ilman mitään poppakonsteja ja kyllä ne sieltä on pituutta taas kasvanut. Tuosta Neu Lashistä olen kyllä lukenut blogeista ja on kehuttu. :)

  VastaaPoista
 2. Oon kerran jo pitänyt taukoa ripsienpidennysten välillä, ja silloin todella huonokuntoiset ripseni kasvoivat palasivat kyllä normaaleiksi, mutta jonkin aikaa siinä kyllä meni...
  Nyt ajattelin aloitella tällä Talikalla, mutta tosiaan kokeilisin mielelläni Priorin kapseleita (joiden olen myöskin kuullut vaikuttavan ripsienkin kasvuun), sekä Neu Lashiä... Yksittäisiä irtoripsiä voisin taas käyttää jos on jotain spesiaaleja menoja.
  Pitääpä raportoida muutaman kuukauden päästä mihin tilanteeseen on päästy! :)

  VastaaPoista
 3. Ai ripsien pidennyksessäkin on tämä vaara - itselläni oli osittainen hiustenpidennys melkein 1½ vuotta ja oli aikamoinen shokki jättää ne uusimatta ja pärjätä omilla hiuksilla. Luulin aluksi, että ovat ihan kauheassa kunnossa, mutta onneksi näin ei ollut. Nyt ihan luomusti siis ja hyvin pärjää. Ripsien pidennys kiinnostaa myös, ehkä ensi kesänä voisi kokeilla...

  Onnea kasvatusprojektiin - itselläni palautui aika nopeasti sen jälkeen, kun olin saanut ripset kamalaan kuntoon käyttämällä jääräpäisesti Kanebon 38 -maskaraa :/

  VastaaPoista
 4. Maiju:
  Kyllä valitettavasti ripsienpidennyksessä on tällainen harmittava vaara. Muuten ne ovatkin olleet aivan mahtavat, enkä olisi millään luopunut pidennyksistä. Nyt tietysti omat ripset näyttävät entistäkin lyhyemmiltä, kun olin jo niin tottunut pidennyksiin. Pitää vaan jaksaa sinnitellä muutama kuukausi kunnes tilanne vähän paranee.

  Kiva kuulla, että hiuksesi voivat nyt hyvin!

  VastaaPoista

You might also like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...