9/15/2011

Wishbone chair by Hans Wegner

OLETTEKO HUOMANNEET LÄHIAIKOINA melkein jokaisessa (ulkomaalaisessa) sisustuslehdessä esiintyvää Hans Wegnerin Wishbone-tuolia? Tanskalainen klassikko on suunniteltu jo vuonna 1950, ja se on selvästi nyt taas tosi pinnalla. Kyseisestä tuolista on muutama kuukausi sitten iso juttu Sköna Hemissä, tässä kuussa ne kaunistavat Living Etc:n etusivua, ja samat tuolit löytyvät myös super tyyli-ikonini Elin Klingin asunnosta.  Tuolia on saatavilla erivärisestä puusta, ja istuinmateriaalia saa myös nahkaisena.Aika ihanaa kun yli-valkoiset asunnot, korkeakiiltoisuus, ja supermoderni pelkistetty sisustus antaa tilaa lämpimälle puulle ja pehmeille klassikoille.  Itse olen ihan hulluna kyseisiin tuoleihin, ja himoitsen kahta kappaletta ruokapöytämme ympärille Eamesin tuolien kavereiksi.


Kuvat lainattu - alempi Elin Klingin ruokailuhuoneesta2 kommenttia:

  1. Ostin kanssa tänään Living Etc -lehden - tuolit ovat aivan ihanat, vaikka itse kallistuisin kyllä Domusiin... :) Paljon inspiraatiota muutenkin ko. lehdessä, ajlajk.

    VastaaPoista
  2. Living Etc on tämänhetkinen suosikkini, ehdottomasti :)
    Domus-tuolit ovat myös hienoja. Ihastelen niitä usein Töölöläisessä Kuukuu ravintolassa, tässä kotikulmilla. Ei huono valinta!

    VastaaPoista

You might also like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...