9/16/2011

Oman kodin makuuhuone

MAKUUHUONEEMME ON VAALEA mutta runsas.  Viimekeväisessä kuvassa sisustus on vielä todella kesken, mutta siitä saa kuitenkin ihan hyvän yleiskuvan makkarin tyylistä.  Haluan makuuhuoneen olevan ylellinen rauhoittumispaikka, jonne on ihana vetäytyä pitkän päivän päätteksi.

Meillä on tällä hetkellä kolmet eriväriset Stockmannin silkkiverhot kokeilussa; valkoiset, hiekanväriset sekä hauskat kuviolliset. Kahdet menee siis palautukseen. Silkkiset valmisverhot ovat tässä kuussa Stockalla kanta-asiakasalessa, vink vink!


Printti Keep Calm Gallery, tyynyt Indiska sekä anopilta saatuja, päiväpeite Villa Stockmann, torkkupeite Lexington, ikkunalaudan valaisin Eero Aarnio, thaimaalaiset figuriinit Thaimaasta, takaseinän tapetti Designers Guild, kattovalaisin Verner Panton


P.s. Aamulla kävellessäni kadulla törmäsin vanhaan, sanoisinko 80-kymppiseen valkotukkaiseen naiseen, joka oli pukeutunut farkkulegginseihin, metallinhohtoisiin vihreisiin korkkareihin, ja takin alta pilkistävään strassitoppiin. <3 Inspiration!

2 kommenttia:

  1. Hei, eksyin ensimmäistä kertaa blogiisi. Aivan ihana makuuhuone ja upea eteinen myös. Perhostapetti aivan unelma.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Hanna ihanasta kommentistasi! Sulla on tosi kiva blogi myöskin. Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista

You might also like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...