8/24/2011

Suosikki ihonhoitotuotteeni

Fave beauty buys

SOPIVIEN IHONHOITOTUOTTEIDEN LÖYTÄMISEEN on kulunut useita vuosia, paljon hukkaanheitettyä rahaa, ja monet ramppaamiset ympäri maailmaa erilaisissa kauneudenhoitoliikkeissä.  Tästä löytyvät omat tämänhetkiset suosikkini:

1. Clarins Muti-Active Night Cream -yövoide

2. Dr. Hauschka Rose Day Cream -päivävoide

3. Bioderma Sensibio H2O -puhdistusvesi on iänikuinen suosikki, jota en ole löytänyt kun Ranskasta!  Ihan supermahtava puhdistusvesi, joka on todella hellävarainen, ja poistaa iholta lian ja meikin, mukaanlukien silmämeikin.  Kasvoja ei välttämättä tarvitse jälkeenpäin pestä vedellä, joten tämä toimii hyvin esim. mökillä.

4. Estee Lauder Advaced Night Repair Recovery Complex -seerumi tekee ihosta mahtavan sileän ja pehmeän.

5. Clarins Gentle foaming cleanser -puhdistusaine sopii sekin hvin herkälle iholle.Vaikka nämä ovatkin suosikkeja, seuraavaksi haluaisin kuitenkin kokeilla näiden lisäksi Weledan luonnonkosmetiikkatuotteita.  Ostoslistaltani löytyy sekä Wild Rose Smoothing Facial Oil Capsules, että koko kropalle (ja perheelle!) sopiva Skin Food.  Molemmilla tuotteilla on superhyvät arvostelut luottosivullani MakeUpAlleylla, jota yleensä aina konsultoin ennen kauneudenhoitotuotteiden ostoa.

Oikein kaunista ja aurinkoista päivää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

You might also like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...