5/26/2011

Ihanan kodikkaat ruotsalaiset parvekkeet

Onko ruotsisalaisilla kaupunkiasunnoilla todellakin enemmän parvekkeita kun meillä täällä Suomessa? Siltä ainakin vaikuttaa, kun katsoo ruotsalaisia sisustuslehtiä tai -sivuja!

Oma asuntomme Helsingin Etu-Töölössä on mielestämme uskomattoman ihana, mutta muutama asia siinä voisi olla lisää... Parveke on yksi sellainen!  Unelmoin ihanasta tilavasta parvekkeesta, jolla voisi aamuauringossa juoda lattea ja syödä marjoja tai croisantteja.  Ja vaikka tilaa ei kovasti olisikaan, olisi silti ihana jos kesäisin voisi avata tuplaovet vaikka makuuhuoneen ranskalaiselle parvekkeelle, ja päästää sisään ihanaa kesä-illoilta tuoksuvaa ilmaa.

Omalle parvekkeelleni haluaisin mahdollisimman paljon kukkia ja kasveja, sekä oikein mukavat istumapaikat.Kuvat / pics: Alvhem Mäkleri & Interior


Sometimes it seems like nearly all Swedish city apartments have gorgeous balconies!  Unfortunately, we're not so lucky here in Helsinki.  I would love a little balcony to drink my morning lattes on, and lounge away the warm and bright summer evenings.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

You might also like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...