5/29/2011

Amerikan lippu sisustuselementtinä

Inspiroiduin aivan mielettömästi uusimman Living Etc lehden artikkelista, jossa esiteltiin Eva & Gentry Daytonin "motorcycle chic" asuntoa New Yorkin Upper East Sidella.  Sisustussuunnittelua työkseen tekevä pari kuvaa tyyliään "tough minimalistiseksi".  Asunnossa näkyi paljon mustaa, valkoista, nahkaa, pääkalloja, kypäröitä, ja kevyitä huonekaluja.  Skanneria en ole jaksanut ottaa käyttöön, mutta tässä muutama kuva vanhemmasta artikkelista samasta kodista.

Se mikä kuvissa ei näkynyt, oli upea vanha seinälle ripustettu Amerikan lippu.  Se sopi upeasti asunnon tyyliin, ja toi samalla asunnon mustavalkoiseen väritykseen eloa.

Artikkelista inspiroituneena päätimme hankkia omaan olohuoneeseemme Amerikanlippu -printin, joka löytyi ihan sattumalta selaillessamme nettikauppoja.  Hintakin oli sen verran hyvä, että vaikka printti ei toimisikaan, ei se kovasti haittaa.  Sen saavuttua pitää sitten päättää miten printti kehystetään. Paikka onkin jo tiedossa!

Tässä vähän lisää inspiraatioota, vaikkakin erityylisestä tilasta:


Kuvat / pics: Remodelista.com, Homedesignhome.com

Inspired by Eva & Gentry Dayton's Upper East Side "tough minimalist" apartment, we've ordered an American flag print to hang up in the living room!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

You might also like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...