6/18/2012

THE sale...



NET-A-PORTERISSA ALKOI TÄNÄÄN kauan odotettu ale... Mutta, en ole löytänyt vielä yhtään mitään klikkailtavaa ostoskoriin. Ehkä tässä pitää vaan ensin tankata illallista ja yrittää sen jälkeen uudelleen ;)

6/17/2012

Valmis eteinen


HARMAA SADEPÄIVÄ JA sisustus. <3 Hey presto, nyt on eteinen valmis!

6/16/2012

Saturday night

ULKONA UPEAN VALOISAA ja lämmintä, omassa kodissa myös ihana fiilis. Musiikki soi ja vatsa on söpösti pömpöllään makoisaa ruokaa. Raikkaat mojitot kruunaavat herkuttelun!

Saturday soundtrack

I HAVE ONLY JUST discovered Florence + the Machine. I love it and would highly recommend it for that chilled out, laid back summer sound.


Lady in red


OLIVIA PALERMO TYYLIKKÄÄNÄ punaisissa. Olivialla on usein jalassa Boutique 9:n kauniit kengät. Merkkiä toimittaa Suomeen mm. Shopbop. 

Tänään suuntaamme keskustaan hakemaan muutamaa valokuvaa, jotka ovat olleet kehystettävinä. Illalla olisi ohjelmassa taulujen ripustusta, meksikolaista ruokaa ja kotiketoisia mojitoja (my favourite!). Ja jospa sitä ehtisi jossain vaiheessa lakata Olivian inspiroineet raikkaanpunaiset kynnetkin! ;)

Ihanaa aurinkoista lauantaita! xxx

Kuva: Olivia Palermo blog

6/14/2012

Pretty


YKSINKERTAINEN JA HIENOSTUNUT tyyli miellyttää minua jatkuvasti enemmän ja enemmän. Simppelit perusvärit, kuosit ja leikkaukset ja korkealaatuiset materiaalit ovat nyt minulle se juttu. Suosikkimerkit sen kun vaan kallistuvat, se onkin ainoa ongelma ;)

Viitisen vuotta sitten ostin lähes kaikki vaatteet Zarasta ja UK:n "high street" liikkeistä kuten Top Shopista ja Warehousesta. Sen jälkeen siirryin Reissiin, Acneen ja Karen Milleniin. Nyt selailen melkein ainoastaan Shopbopin, Net-a-porterin ja Matchesin valikoimia vaikka mukaan tarttuu edelleenkin edullisempia merkkejä. Laatuun satsaaminen kannattaa pitkällä tähtäimellä, eiks vaan? ;)

Kuva: The Sartorialist

You might also like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...