5/31/2012

Bejewelled







AIKAA LONTOON MATKAAN reilu viikko löytyisiköhän sieltä näiden tyyppisiä näyttäviä kaulakoruja kesäksi?

Pics via Pinterest, see here for sources

5/30/2012

Pink


WHAT CAN I say? It might be a bit much but I'm a girl, and I love pink.

Pic: Klikk.no via Pinterest

P.s. Want to follow me on Pinterest? Just go to http://pinterest.com/evif/

5/28/2012

Karolina Kurkova syksyisenä





KESÄ ON HÄDIN TUSKIN alkanut eikä syksy ole vielä todellakaan mielessä. Törmäsin netissä kuitenkin näihin upeisiin syysmuotikuviin, enkä malta olla niitä postaamatta. Bleiseri ja nilkkaan asti ulottuvat farkut ovat erityisen kivoja! Valkoiset farkut sopivat nekin yllättävän hyvin syksyiseen asun. One more reason to buy a pair this summer! ;)

5/20/2012

Chiara Ferragni









ONKO TÄÄLLÄ MUITA The Blonde Salad -blogin faneja? Blogaaja Chiara on niin kaunis ja hänen vaatevarastonsa on melkoinen! Värikkään ja raikkaan tyylin omaavalla Chiaralla on huhujen mukaan jopa 60 000 lukijaa päivässä.

Kuvat: The Blond Salad

5/19/2012

Tunnustuksia, blogihaaste

SAIN JO REILU kuukausi sitten mahtavalta Private Blend -blogaajalta haasteen, johon vasta nyt vastaan. Anteeksi, että on kestänyt!
Eli 7 tunnustusta itsestäni, here they are:

1. Minulle perhe on todella tärkeä. Ydinperheeseeni kuuluu isä, äiti, pikkusisko, mies, mummu ja koira. Pikkusiskoni, joka on yksi parhaista ystävistäni, asuu Lontoossa ja näemme vain muutamia kertoja vuodessa. Puhumme myös aivan liian harvoin. Ikävä!
2. Olen opiskellut sekä kauppatieteitä että sisustussuunnittelua. En edelleenkään tiedä, mikä haluaisin olla "isona"
3. Parhaat lapsuudenmuistoni liittyvät Hämeenlinnassa vietettyihin kesälomiin, mummun ja vaarin omakotitaloon ja suureen puutarhaan, uintiretkiin, puutarhan ja kasvimaan tuoreisiin herkkuihin, ihanan aitoihin ystäviin, mummun ja vaarin tuomaan turvallisuuden tunteeseen.
4. Olen asunut yhdeksässä eri maassa, joista eksoottisin on Egypti. Muita mukavia asuinpaikkoja on ollut mm. Etelä-Ranska, Kalifornia ja Lontoo. Nyt olen tyytyväinen Helsingissä :) Ulkomailla asuminen on ihana rikkaus, josta ole todella onnellinen. Toisaalta se on osittain johtanut siihen, että välillä tunnen, etten kuulu oikein minnekään ja ystävät ovat sikinsokin ympäri maailmaa.
5. Rakastan matkustamista ja uusia elämyksiä. Minulle on jatkuvasti pitkä lista kohteita, joihin haluaisin päästä tutustumaan. Ykkösenä haavelistalla tällä hetkellä ovat Tokio ja Kyoto, Bali sekä Tulum Meksikossa. Näihin kohteisiin tuskin ihan heti ollaan lähdössä ;)
6. Tapasin mieheni ensimmäistä kertaa ollessani 6-vuotias. Polkumme ovat kohdanneet monta kertaa mutta aloimme seurustelemaan vasta ollessani 27-vuotias.
7. Kynteni ovat aina lakatut :)

Lisää ensi kerralla!

5/18/2012

Rento neule


KUKA IHANA, UPEA ihminen tietäisi mikä neule Elin Klingillä on päällä tässä hänen blogistaan poimitussa kuvassa?  Juuri tällaisen haluaisin kesäksi, yhdistettäväksi rennosti värikkäiden farkkujen tai farkkusortsien kanssa. Where can I get one??

Kuva: Style by Kling

5/17/2012

Cara Delevigne













I'M BACK! WELCOME back me! Elämässä on taas tapahtunut ja blogi on saanut väistyä taka-alalle. Nyt on asioita käsitelty ja on taas sellainen fiilis, että jaksan paremmin keskittyä minulle rakkaaseen muotiharrastukseen.

Kuvissa näkyy kaunis Cara Delevigne, joka kadehdittavan upeasti osaa yhdistellä upeita asuja nuoresta iästään huolimatta. Carahan on tunnettu mm. Burberryn kasvona ja on alle 20-vuotias.
Viimeisessä kuvassa Cara poseeraa yhdessä Matthew Williamsin sekä siskonsa Poppyn kanssa, jonka tyylistä pitääkin jossain vaiheessa kirjoittaa ihan erillinen postaus.


5/08/2012

Warm n cozy



HALUAISIN JO KOVASTI, että olisi oikein lämmin ja voisin kulkea jo keväisemmissä vaatteissa. Olen oikea vilukissa ja kuljen edelleenkin ulkona kunnon välikausitakissa. Nahkatakkia tai trenssiä en vielä ole kovasti tarjennut käyttää. Löysin viime viikonloppuna lähes täydellisen uuden mustan nahkaisen biker-takin Karen Millenin liikkeestä.  Shoppailen lähes aina vaan netissä mutta Karen Millen on yksi niistä harvoista liikkeistä, joissa olen käynyt jo useita vuosia ja josta löydän lähes aina jotain kivaa. Kohta tarkenee jo! ;)

P.s. Jos Helena Tavallista Arkea / Run o the Mill -blogista vielä lukee blogiani, paljon terveisiä! On ikävä mahtavaa blogiasi. Kaikkea hyvää!



You might also like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...