4/29/2012

Hienostunut koti SoHossa

JULIAN SCHNABELIN EX-VAIMON Olatzin kotona New Yorkin SoHossa loistavat upeat värit. Pidän erityisesti turkoosin ja punaisen yhdistelmästä, jota olen omaankin kotiin välillä miettinyt. Hauskaa, että New Yorkistakin voi löytyä näin hienostunut mutta kuitenkin jotenkin maalaishenkinen koti.









4/25/2012

Feminine


MAALATTU VALKOINEN LATTIA on ihanan vintage-henkinen. <3 

Kuva: Decor8

4/24/2012

More Coachella fashion







VIELÄ LISÄÄ FESTIVAALIASUJA. Ketähän Coachellassa esiintyi tänä vuonna? Festarit taitavat nykyään olla enemmän tunnettu muodista. Farkku, punotut käsikorut ja pienet olkalaukut tuntuvat nyt olevan pop.

Kuvat: Harper's Bazaar

4/23/2012

Mulberry mini @ Coachella






MIELI TEKISI PIENTÄ ja kätevää olkalaukkua. Mieli tekisi myös ulkomaille festareille. Haluaisin heittäytyä aurinkoiselle nurtsille, sulkea silmät, nauttia musiikista ja unohtaa huolet ja murheet.

Kuvat: Mytheresa

4/22/2012

Three years ago today...




TÄNÄÄN ON MIEHENI syntymäpäivä. Rakkaani, paras ystäväni täyttää tänään juhlalliset 35 vuotta. Onnea kulta!

Sattumalta löysin koneelta vanhoja kuvia, jotka on otettu tasan kolme vuotta sitten mieheni syntymäpäivänä. Asuimme Lontoossa ja olin ostanut ylläytkseksi junaliput Pariisiin. Vietimme Pariisissa vain päivän, palasimme illan viimeisellä Eurostarilla takaisin kotiin.
Ihania muistoja <3

4/21/2012

Dior waterlily

IHANAN KEVÄINEN SÄVY koristaa kynsiä!
Tänään oli muutenkin hyvä päivä. Vierailimme Vepsäläisellä ja sieltä löytyi kun löytyikin pitkän etsinnän jälkeen tuleva uusi sohvamme! :)

4/19/2012

This song makes me cry

ASUIN PARIISISSA VUONNA 2004. Olin 24-vuotias, nuori ja vapaa, vastavalmistunut. Asuin Pariisin keskustassa, ihanassa pienen pienessä yksiössä. Alakerrassa leipomo ja kadulla markkinat. Kartta kädessä, Lonely Planet kainalossa, kuulokkeet korvilla kiersin kaupunkia. Viikot olin töissä, viikonloput kiertelin, katselin, söin, koin, tutustuin uusiin ihmisiin, kävin ulkona. Sandaalit ja minihame. Seine ja punaviini. Metro. Notre Dame, Louvre, likaiset kadut, kahvilat, itäisen Pariisin etniset liikkeet. Puistot ja Eiffel torni, ystävät. <3



4/11/2012

Kevään ostoslistalla

KEVÄÄN OSTOSLISTALLA OLISI valkoinen silkkipaita. Himoitsemani Equipmentin paita on loppu joka paikasta, josta olen sitä keksinyt etsiä. Ehkäpä sellainen vielä sattuu kohdalle kunhan maltan rauhassa katsella.


Kuva: Cupcakesandcashmere

4/02/2012

The look I want

BAR REFAELI NÄYTTÄÄ taas täydellisen rennolta. This is the look I want! Ihanan simppeli asu ja naiselliset muodot.





Kuvat: The Trend Diaries

You might also like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...