3/31/2012

Lauantai

LAUANTAIN FIILIKSIÄ. OLIMME jo yhdeksän jälkeen aamiaisella Cafe Engelissä, mistä suuntasimme landelle suunnittelemaan vanhan hirsimökin remppaamista kesäksi. Ilta kuluu kotiruoasta nauttien ja aivan upean The Wire -sarjan parissa.
Huomenna on pakko tehdä töitä mutta ei mietitä sitä vielä. Ihanaa viikonloppua! xx

3/29/2012

Kesä

TULE JO, KESÄ!







Toinen asu varsinkin on mahtava!

Kuvat: Sierra Chantal / weheartit / Pinterest (original unknown)

3/28/2012

Dream closet

UNELMIENI VAATEKAAPI OLISI oikeastaan vaatehuone. Sellainen, jossa olisi liikaa tilaa, muutama hylly täyttämättä. Seinillä olisi tilaa upeille tauluille, keskellä lattiaa paikka leveälle nahkapenkille, jolle saattaa istahtaa pukemaan korkkareita jalkaan. Pehmeästi kiskoillaan kulkeviin laatikoihin mahtuu pieniä vaatteita ja henkarit roikkuvat väljästi metallinvärisillä tangoilla. Kauniit kengät ja laukut ovat esillä omilla hyllyillään ja vaatehuoneen toiselta puolelta pilkottavat vyöt ja huivit. Vaatehuonetta valaisee paitsi spottivalot myös upea, loistava kristallikruunu.
One day...







Kuvat: Fashioneestar / 27.media / emilyaclark / 1845orchard / unknown

3/27/2012

3/26/2012

Persialainen matto

OLOHUONEEMME KAIPAA UUTTA mattoa. Vanha korkeanukkainen on vasta muutaman vuoden ikäinen, mutta ei ole kestänyt kulutusta.
Täydellinen matto olisi mielestäni jo valmiiksi kulunut, pastellinsävyinen, suuri persialainen matto. Tummat persialaiset matot ovat nekin mielestäni kauniita, mutta omaan makuuni liian tunkkaisia. Täydellisen maton haku alkakoon nyt!



Kuvat: Elle Decor / Metropolitan Home

3/25/2012

Lahjavinkki


TÖRMÄSIN NATHALIE SCHUTERMANIN nettikaupassa jo pitkään ihailemiini Smythsonin vihkosiin, jotka ovat juuri sopivan kokoisia kulkemaan mukana käsilaukussa. Rakastan listojen tekemistä ja kirjoitan usein kalenteriini muistiinpanoja ajatuksista tai esineistä, joihin olen päivän aikana törmännyt. Yöpöydän laatikossa pidän myös pientä muistivihkoa, jonne kirjaan illalla miettimiäni asioita kuten erilaisia elämänohjeita, inspiraatiota muotiin, sisustukseen, työelämään tai omaan ajatusmaailmaan.


Pientä Smythsonin vihkosta kuljettaisin mielelläni mukana päivän mittaan. Vihkoja löytyy useissa eri väreissä ja kannen teksteihin löytyy myös ihania vaihtoehtoja kuten mm. wild at heart, queen bee tai oh la la. I love it! Hyvin perinteisen englantilaisen Smythsonin tuotteita voi tilata myös suoraan heidän omilta nettisivuiltaan. Myös kalenterit ja erilaiset nahkatuotteet ovat hurmaavia!
Kuvat: Smythson.com


Tunnelmia rannalta

TUNNELMIA MAURITIUKSEN RANNOILTA. Yritän kovasti pitää kiinni lomalla saavuttamastani rauhasta. Ihanaa, kun mieli saa levätä ja on aika miettiä elämän menoa ja lukea hyviä kirjoja. Matkustaminen avartaa vaikka välillä kokemukset jäävätkin pinnallisiksi. Toivottavasti ehtisimme kevään tai viimeistään kesän aikana vielä matkoille.








3/24/2012

Tummemmat hiukset

NEITI KLINGIN TUMMEMMAT hiukset sopivat hänelle todella hyvin. Olen itsekin hiljalleen hieman tummentanut hiuksiani mutta aika vaaleathan ne edelleenkin ovat. Olen selaillut uusimpia kuvia Elinin blogissa ja mieli tekee tummentaa omia hiuksia vielä lisää. Luonnollisempi väri on ihana!


Rakastan myös kuvan asua, Acnen teepparia ja J Brandin farkkuja. 

Kuva: Style by Kling

3/20/2012

Koti kutsuu

Loman viimeinen auringonlasku oli mahtavan kaunis. Nyt istumme kentällä ja odotamme pitkää lentoa Pariisiin, mistä jatkamme edelleen kohti Helsinkiä. Torstaina palaan töihin ja arkeen, myös blogin ääreen.
Tsau kaverit!

3/15/2012

Gone tanning

BLOGI ON TAUOLLA ja Evi lomalla. Uintia, aurinkoa, golfia, rantaa, Steve Jobs -kirjaa, ihania hedelmiä ja tuoreita mereneläviä. Palaan viimeistään ensi viikon lopulla!

3/02/2012

Kevättä odotellessa!

KOKEILIN NÄITÄ SAMOJA kenkiä Zarassa, mutta eivät näin kalpeissa koivissa näyttäneet yhtä hyviltä. Kevättä ja kesää odotellessa!


Kuva: Song of Style

3/01/2012

Style icon alert: Jessica Stein

BLOGISSA ON OLLUT hiljaista. Macbookini sanoi itsensä viikonloppuna irti, töissä on ollut todella kiireistä ja olo on ollut flunssainen. Viikon päässä häämöttävä lomamatka auttaa todella jaksamaan ja antaa energiaa! Suunnittelen jo kovasti, mitä kaikkea pakkaan matkalle mukaan... Ihanaa!

Blogeja en olla ehtinyt lähiaikoina kovasti seurailla mutta törmättyäni netissä upeaan Jessica Steiniin olen aivan myyty! Jessican tyyli on mielestäni lähes virheetön, todella inspiroiva!









Huomenna on perjantai ja olemme menossa ystävien kanssa leffaan ja syömään. Kivaa! 

Kuvat: http://tuulavintage.blogspot.com/

You might also like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...