2/25/2012

Matkakuume...




LONTOOSSA JUODAAN JO muutaman viikon päästä Pimms & lemonadea terasseilla. Suomessa on vielä lunta mutta onneksi täälläkin mennään vauhdilla (??) kevättä kohti. Tuntuuko kenestäkään muusta koskaan siltä, että talvi yritetään kestää ja elämä on paussilla siihen asti, kunnes aurinko tulee taas esille ja kadut ovat kuivia? Kolmas talvi Suomessa vaatii edelleen totutteulua. Talvesta pitäisi ottaa kaikki irti ja nauttia lumen tuomasta valosta, ilosta ja urheilumahdollisuuksista. Vai olisiko väärin, periksiantamista, vaan olla rehellinen ja sanoa ääneen, etten ole lainkaan talvi-ihminen ja unelmoin vähintään neljä kuukautta vuodesta ulkomaillepaluusta...

Kuva: Weheartit

Wanted: Spring boots

KEVÄÄKSI HALUAISIN KOVASTI Rag & Bonen kauniit nilkkurit. Ne näyttävät raikkailta mutta silti klassisilta kaiken Acne-saappaiden hehkutuksen jälkeen. Itsellänikin on perusmustat Acnen pistol -saappaat, mutta jotenkin ne kyllästyttävät. Olisiko tässä niille hyvä vaihtoehto?


Kuva: Rag & bone

2/23/2012

On my wrist

BRACELETS BY MONICA VINADER


Please excuse the terrible quality of the photo! The point is that I love my new bracelets :)

2/22/2012

Fashion week shots

KATEELLISENA KATSON NÄITÄ paljaita varpaita. Helsingin keskustassa olen kulkenut viimeiset pari kuukautta Sorelin saappaat jalassa. Niitä ilman en pärjäisi! No, kaksi viikkoa lomaan ja aurinkoon ja ihanan lämpöiseen hiekkaan paljaiden jalkapohjien alla.





Kuvat: Style.com via The Brunette World

Vekit

VEKIT TUNTUVAT EDELLEENKIN olevan pinnalla. Niitä näkee edelleen sekä trendikkäissä katukuvissa että eri liikkeiden kevätmallistoissa. Itse haaveilen kesäksi kokopitkästä sähkönsinisestä, kauniistilaskeutuvasta vekkihammesta.



Kuvat: Candace Lake

2/21/2012

Elle Beauty Awards

OLIMME VIIME VIIKOLLA ihanan kollegani kanssa Elle-lehden järjestämässä Beauty Awards -tapahtumassa. Illan aikana palkittiin vuoden kauneustuotteita useassa eri kategoriassa. Nautimme myös hyvistä tarjoiluista ja ihailimme illan asuvalintoja. Suomessa on paljon tyylikkäitä naisia ja se on mahtavaa!


Illan voittajat olivat minulle pääosin tuntemattomia mutta kovasti tekisi mieli kokeilla mm. Lancomen Absolue Yeux Precious Cells -silmänympärysvoidetta, Biothermin Skin Ergetic Cream -kosteusvoidetta sekä saman tuotemerkin Eau de Paradis -vartalovoidetta.

Illan asuna oli Viktor & Rolfin H&M:lle suunnittelema roosa paitapusero, Zaran housut ja kengät sekä Alexander Wangin laukku.

Kuva: Elle.fi

2/20/2012

Mustavalkoinen tapetti



OLEN TÄNÄÄN LEIKKINYT blogin ulkonäöllä, suuri kiitos eräälle upealle, ihanalle minua auttaneelle henkilölle avusta! Kyllä se pikkuhiljaa alkaa löytää muotoaan.
Blogin ulkonäön lisäksi olen lähiaikoina laiminlyönyt monta muutakin asiaa, kuten esimerkiksi kodin sisustamista. Sisustaminen ja kaunis koti ovat minulle todella tärkeitä, mutta elämässä asiat menevät kausittain, ja viimeaikoina muoti on kiinnostanut kotia enemmän. Vapaa-aikaakaan kodin miettimiseen ei ole liiemmin ollut.
Kauniita kotikuvia olen silti keräillyt inspiraatiokansiooni ja sieltä löytyi tämäkin Pinterestin kautta löytämäni eteiskuva. Mustavalkoinen tapetti on ihastuttavan hienostunut! Keväällä uskon taas sisustuskärpäsen purevan!

Kuva: Pinterest

Viikonlopun tunnelmia

SYNTMÄPÄIVÄ VIIKONLOPPU TAKANA. Vietin ihanaa aikaa minulle tärkeiden ihmiset kanssa. Ystävien, tuttavien ja perheen muistaminen lämmittää. Ihanaa viikkoa kaikille, ottakaa rennosti!
X

2/19/2012

32 today

LUVASSA ON TÄNÄÄN jumppaa, lepäilyä, syömistä suosikkiravintolassa <3 I'm 32 today! x


Kuva: NAP


2/16/2012

Juhlapuku

JOS SAISIN NYT valita minkä tahansa iltapuvun upeisiin juhliin, olisi tämä Carolina Herreran luomus korkealla harkintalistallani. Kimalteet lisäävät juhlatunnelmaa muuten yksinkertaiseen leikkaukseen ja väriin.


Suosikkejani ovat myös Herve Legerin istuvat minimekot yksinkertaisissa väreissä. Shopbopissa on niitä upea kokoelma!

Kuva: British Vogue

2/15/2012

NYFW

LOOK DU JOUR. Prints, painted nails, rings, Celine bag, Wang shoes, dip-dyed hair.


Pic: Mytheresa

2/13/2012

Valoisa kaunpunkiasunto

NÄISTÄ KUVISTA TULEE ihan kesä mieleen. Kyllä mahtaa viikonloppuisin olla ihanaa herätä tällaisessa kodissa. Osaan kuvitella ihanan brunssikattauksen parvekken pöydälle: pannukakkuja, mansikoita, tuorepuristettua mehua, maitokahvi.





Kuvat: Daily Dream Decor

2/07/2012

Food, glorious food!

RUOKA ON MAHTAVA nautinto. Yritämme kovasti syödä kotona terveellisesti mutta hyvä ruoka on vaan niin mahtava nautinto, josta emme halua tinkiä. Parhaimpia asioita elämässä ovat mielestäni ihanat ruokaillat kotona, jolloin nautitaan pitkään ihanasta ruoasta ja juomasta, keskustellaan syntyjä syviä ja pysähdytään miettimään elämää.

Kausiruoat ovat suosikkejani; blinejä ja mätiä tammikuussa, laskiaspullia helmikuussa, lammasta ja parsaa keväällä, makeita mansikoita, kotitekoisia burgereita, tuoretta kalaa ja uusia perunoita kesällä. Syksyyn kuuluvat ravut, sienet ja keitot, talvemmalla syödään liharuokia, riistaa ja joulun herkkuja. Väliin mahtuu erilaisia kokeiluja ja paljon etnistä ruokaa. Mmmmmmm I love it!










Kuvat: culinaryporn.tumblr.com

2/05/2012

Oh deer

RAKASTAN VALOKUVIA, ETENKIN vähän outoja ja ihmeellisiä sellaisia. Törmäsin netissä upean Kimberley Rossin ihmeellisiin kuviin. Rakkautta ensi silmäyksellä.
Nämä peura-aiheiset kuvat ovat jotenkin koskettavia, mutta muitakin mahtavia kuvia löytyy vaikka kuinka.



Kuvat: Kimberley Ross

2/04/2012

NYC apartment

ALLAOLEVAT KUVAT LÖYTYIVÄT inspiraatiokansiostani. En tiedä kaikkien alkuperää enkä ole ollenkaan varma siitä, ovatko asunnot oikeasti New Yorkissa. New Yorkin henkeä niistä kuitenkin huokuu. Boheemisuutta, loft-henkeä, valoa, isoja ikkunoita, eklektisitä yhdistelmiä. 

Kuvia katsellessa tulle ikävä suurkaupungin vilinään, anonymiteettiin, vieraista ihmisistä ja kulttuureista kumpuavaan elämämisen iloon. 








Kuvat: Tumblr, Lonny, unknown

Weekend soundtrack

Ilon täytteistä viikonloppua!





2/03/2012

Uutta lomalle

NETISTÄ ON LÄHIAIKOINA tullut hankittua monen monta täysin hutia, mutta onneksi joukkoon on mahtunut myös muutamia todella onnistuneita ostoksia. Yksi niistä on NAPista hankittu uusi eläinkuosinen uimapuku. Halusin ehdottomasti tänä vuonna uimapuvun bikineiden kaveriksi, sillä kun ikää tulee lisää, sitä tulee myös entistä kriittisemmäksi oman vartalon suhteen. Tässä uikkarissa on kuitenkin tarpeeksi särmää ja naisellisuutta, tykkään kovasti! Uimapuku saapui tänään ja se istuu todella hyvin.

Tiedättekö muuten, olen sen verran paljon lähiaikoina tehnyt nettitilauksia ja lähetellyt niitä miehelleni (joka pääsee paremmin niitä päivisin vastaanottamaan), että hän alkaa olla DHL:n poikien kanssa aika läheisissä väleissä...



Kuva: NAP

2/02/2012

Maxi dress

MISTÄ UPEA, PITKÄ maximekko lomamatkalle? Olen etsinyt sellaista kissojen ja koirien kanssa mutta mitään sopivaa ei ole sattunut kohdalle.
Täydellinen maximekko olisi rento mutta kuitenkin laadukas ja sopisi hyvin ilta- ja päiväkäyttöön lomamatkalle. Vinkkejä, anyone?


Kuva: Pinterest

2/01/2012

Zzzzzzz

KOVA TYÖNTEKO VOI ajoittain olla todella palkitsevaa mutta hiljaisemmat ajat tekevät välillä todella hyvää. Nyt on aika nukkua ja levätä, keskittyä kotiin ja itseeni. Urheilla ja nukkua, syödä hyvin.

Oikein rauhallista loppuviikkoa kaikille!


Kuva: Weheartit

You might also like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...