1/31/2012

You can't stop the waves...

... BUT YOU CAN learn to surf.


Wish me luck for tomorrow, it's gonna be a big day!

1/30/2012

Kesä, tule jo!

KYLLÄ SE VAAN niin on, että Suomen talvi on armottoman pitkä. Pakkaset paukkuvat taas, mutta kotona on ihanaa iltaisin unelmoida auringosta ja tulevasta keväästä ja kesästä.
Keskiviikkona alkaakin jo helmikuu. Valentines Day sekä omat synttärit tuovat kaivattua piristystä muuten kylmään vuodenaikaan. Pikkuhiljaa, hitaasti mutta varmasti, kevät tekee helmikuun jälkeen tuloaan. Sitä fiilistä, talviunilta kuoriutumista ja uuteen alkuun heräämistä odotellessa on piristävää ihailla kesäisiä muotikuvia ja suunnitella kevään ja kesän asuja.











Kuvat: Pinterest

Miehistä

MIEHISTÄ TAAS. OI oi kun italialaistyyliset, pikkasen vanhemmat miehet osaavat olla niin hurmaavan tyylikkäitä!







Voi kun Suomessakin voisi talvella pukeutua näin!

Kuvat: Street fsn

1/29/2012

After DRK

UUSIN BLOGI-IHASTUKSENI ON hollantilaisen Sabrinan kirjoittama AfterDRK. Sabrina on vasta 23-vuotias, mutta niin tyylikäs. Itse en tuossa iässä ymmärtänyt muodista mitään :) Inspiroivia kuvia, asuja ja lookeja elinklingmäiseen tyyliin



Kuva: After DRK

Teeppari

ETSIN TÄYDELLISTÄ VALKOISTA teepparia. Olisikohan Splendid hyvä merkki? Onko muita suosituksia? 



1/24/2012

Uudet tuulet

UUDET TUULET EIVÄT vielä vähään aikaan puhalla. Vielä jonkin aikaa pitäisi jaksaa samaa vanhaa, sitten on aika revitellä.
Stay tuned!



1/23/2012

Details

PITKÄ YHDENTOISTA TUNNIN työpäivä takana. Seuraavat kaksi viikkoa tulevat olemaan kiireisiä, to say the least!
Bloggaaminen, hyvä ruoka, ihana mies, koira ja urheilu (aina kun vaan ehdin...) auttavat jaksamaan.








Rakastan näitä vinoja pinoja rannekoruja ja YSL:n Arty sormuksia. Sorruin muutama viikko sitten tilaamaan itselleni sinisen Artyn ja täytyy sanoa, että tyytyväinen olen!
Nyt toivelistalla on Eddie Borgon cone -rannekoru...

Näitä kuvia ihaillessani rentoudun sohvalla ja kuuntelen itunesin kautta BBC:n Radio 1 -kanavaa. Muuta emme oikeastaan kotona tällä hetkellä kuuntelekaan. Suosittelen! 

1/22/2012

Today's lesson

MIKÄ ON ELÄMÄN tarkoitus?

Become who you are. <3


Tänään on ollut ihana päivä. Olimme äänestämässä, ihanalla kävelyllä koiran kanssa ja Salutorgetin mahtavalla brunssilla inspiroivassa seurassa. 

Oma elämä on mietityttänyt paljon viime päivinä. Se, mitä haluan tehdä, kuka olen. Tuntuu, että vaikka en ihan oikeilla raiteilla, olen sinne menossa kuitenkin. Tulevaisuutta odotan innolla. 
Nyt jännäämään pressanvaaleja. :)


1/21/2012

Fashion @ Pinterest

RAKASTAN SIVUSTOJA KUTEN Pinterest ja Tumblr, jonne voi helposti kerätä ja listata kaikkia inspiroivia kuvia ja tuotteita. Nämä ihanat kuvat ovat Pinterest -listaltani.
Taas muistutan itseäni siitä, että haluan tästä lähtien satsata vaatteissa laatuun ja ostaa yksinkertaista ja kaunista. Sellaista, joka ei mene pois muodista heti ja jota voi yhdistellä seuraavina vuosina eri asukokonaisuuksiin.








P.s. Tällä hetkellä parasta elämässä on lauantai-illat kotona. Kotitekoinen ruoka, salikäynti takana (ekaa kertaa tällä viikolla!) ja ihana lenkki tehty koiran kanssa. <3


Kuvat: Pinterest

1/08/2012

Sisustuksen lempeät värit






PINKKI ON POSITIIVINEN ja iloinen väri. YKSI lempiväreistäni sisustuksessa, vaikka sitä ei omassa kodissamme nähdäkään. 

Kuvat: Daily Dream Decor / Tumblr

Let the sun shine through your heart


TÄNÄÄN ON TIEDOSSA jumppaa, kävelyä, vähän töitä koneen äärellä ja illalla rentoutumista DVD:n, sisustus- ja muotilehtien kanssa. Ulkoilma on tänään upean raikasta ja valoakin tuntuu jo olevan hieman pidempään.

Sunnuntai on ihana päivä.

1/07/2012

Miranda Kerr

MIRANDA KERR, BALENCIAGAN takki, Celinen laukku ja upeat, tuntemattomat kengät. <3




1/06/2012

Men's fashion picks

OLEN TÄLLÄ HETKELLÄ hulluna miesten muotiin. Rennot paidat ja villatakit, kivat nahkaiset vyöt, kuluneet tummat farkut, hyvinistuvat takit, tyylikkäät solmiot ja hyvänlaatuiset kengät yhdessä tekevät minuun vaikutuksen. Nämä upeat kuvat ovat Pinterestistä.














Kuvat: Pinterest / Bright's Bazaar

You might also like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...