12/31/2011

2011 moments

2011 ON OLLUT minulle tärkeä vuosi. Omaan vuoteeni on mahtunut paljon ja kaikenlaista. Matkustamista, rakkautta, surua, iloa, muutoksia, pettymyksiä, onnea. Uusi työ, urheilua, itseni etsimistä, sisustamista, perhettä, kotia, luontoa, kävelyä, koiraa, joogaa. Riitoja, naurua, shoppailua, elämyksiä, puhumista, ystäviä.
Elämää.















12/30/2011

Jouluista

TÄNÄÄN TULI SELLAINEN fiilis, että nyt ne joulukoristeet saa lähteä! Odotan jo kovasti uutta vuotta ja sen mukanaan tuomia uusia haasteita ja elämyksiä. Koristeet taitavat saada muutaman päivän lisäaikaa, mutta kohta koittaa kuitenkin aika karistaa vanhat pölyt pois nurkista.

Yksi pieni kaveri tykkäisi kyllä kovasti useamminkin nukkua yönsä oikean puun alla. <3

Happy Friday!

Aurinkopuuterivinkki

KÄYTTÄÄKÖ KUKAAN MUU Narsin meikkejä? Olen käyttänt brändin kulttistatuksen saavuttanutta Orgasm -poskipunaa jo vuosia ja pitänyt siitä kovasti. Nyt uusin tuttavuus on Laguna -aurinkopuuteri, joka antaa kasvoille terveen ja luonollisen rusketuksen. Puuterissa on paljon pigmenttiä, joten sitä kannattaa käyttää todella varovasti. Parasta tuotteessa on mielestäni ruskea sävy, joka todellakin on ruskea, ei oranssi. Tuote on toistaiseksi korvannut edellisen suosikkini, Guerlainin Terracotta -bronzerin.
Siveltiminä olen käyttänyt Mariela Sarkiman nimikkosiveltimiä, joita voin myös suositella lämpimästi.


Kuva: Sephora



12/29/2011

Sohvapöytä

OLIMME ILMAN SOHVAPÖYTÄÄ tasan vuoden. Vanha jäi edelliseen asuntoon, ja uutta etsittiin ja mietittiin kaikessa rauhassa. Nyt kun uusi sohvapöytä on paikoillaan, en ymmärrä miten jaksoimme odottaa sitä niin kauan! Olohuone muuttui heti kotoisammaksi ja viinilaseille, kirjoille ja kukille löytyy kaunis paikka keskeltä huonetta.

Sohvapöydäksi valitsimme Bo Conceptin lasisen pöydän. Ei se ehkä ihan täydellinen ole, mutta kaunis, ja hintalaatusuhde on ihan super. Kelpaa mainiosti. Nyt pitäisi löytää uusi kaunis matto pöydän alle.
Olen edelleenkin ollut laiska ottamaan ja lataamaan omia kuvia, mutta kaupan kuvastossa pöytä näyttää seuraavanlaiselta:


Aika erilainen pöytä on meillä paikoillaan, ei auta muu kun ottaa niitä kuvia piakkoin. ;)

Hyvää yötä kaikille!

Trend: Neon & tweed

NEONIN JA TWEEDIN yhdistelmä on mielestäni ihastuttavan mielenkiintoinen. Tweed on yleensä enemmän syskyn juttu, mutta nähdäänköhän tätä trendiä enemmän keväälläkin?


Kuva: Song of Style

12/28/2011

Kotoisaa




TEKSIILEJÄ, PEILEJÄ, KRUMELUURIA. Yhdessä luovat ihanan kodikkaan tunnelman. Talvella koti on erityisen arvokas paikka. 

12/27/2011

Blake Lively

KUINKA UPEA ILMESTYS tämä ihanan-niminen tyttö onkaan! Marchesan mekko on sanoinkuvaamattoman ihana.




Itse olen viettänyt viimeiset kaksi päivää lähinnä sohvalla uudessa Onepiecessa.  En suosittele sen hankkimista jos haluaa vielä joskus näyttäytyä tyylikkäänä ulkona. Itse en saa pukua pois päältäni, niin mukava ja pehmeä se on, varsinkin pullottavalle joulumahalle!

Bloggaaminen on viime viikkoina jäänyt kun on ollut joulukiireitä, työkiireitä ym. Viimeistään sunnuntaina alkaa se kaikkien muidenkin hehkuttama uusi elämä. ;)

Haleja kaikille ihanille!

Kuvat: The Vogue Diaries

12/18/2011

Lenkkarit

KEVÄTTÄ EI OLE ilmassa vielä pitkään aikaan, mutta suunnittelen silti jo ihanien lenkkareiden ostoa ensi keväänä. Nämä Olivian jaloissa olevat ovat namut!


Kuva: oliviapalermo.com

12/15/2011

Joulukuu

DECEMBER: A MONTH OF LIGHTS, snow and feasts; time to make amends and tie loose ends; finish off what you started and hope your wishes come true

Joulu lähestyy kovaa vauhtia, eikä sitä tässä kiireessä aina edes huomaa. Tämä on ihanaa aikaa, siitä pitäisi pysähtyä nauttimaan enemmän.

12/14/2011

Fiilis

ON KOVA VÄSYMYS, mutta olen kuitenkin onnellinen. Fiilis on rauhallinen. Töissä ei ole ollut niin kiireistä kun aluksi pelkäsin, ja kotona on kauniin jouluista. Ehdin tänään pilates -tunnillekin! Oli ihanaa olla pitkästä aikaa salilla, ja muistui taas mieleen miten tärkeää liikunta on hyvinvoinnilleni. Jostain sille pitäisi löytyä muutamia tunteja aikaa joka viikko.
Olen rakastunut, ja pidän illoista kotona mieheni ja koiramme kanssa. Joulu tulee, ja perheemme on koossa taas ensimmäsitä kertaa kesän jälkeen.

Tällaisia fiiliksiä tänä iltana.







Rosie Huntington-Whiteley part II

Lisää kuvia Rosiesta. Girl crush!!!






12/13/2011

Rosie Huntington-Whiteley

UUSIN TYYLI-IDOLINI. Yksinkertainen, tyylikäs, neutraali, rento mutta naisellinen. I love it! Tästä inspiroidun nyt, ja nämä kuvat yritän pitää mielessä kun puen aamulla päälle ja ostan uusia vaatteita. Rakastan rentoa kampausta, ballerinoja, saapikkaita, nahkatakkeja, sekä kauniita ja laadukkaita laukkuja.







12/10/2011

Sequins

PALJETIT JA GLITTER ovat taas in. Voiko niitä olla liikaa? Ei minun mielestäni ainakaan tähän aikaan vuodesta. Lookiin sopii hyvin yksinkertainen kampaus ja ruskettunut iho. Kate <3


12/09/2011

Neon

NEON TULEE OLEMAAN kova sana ensi keväänä ja kesänä. Nam.


Kuva: Stockholm Streetstyle

12/08/2011

Bicyclette a la Chanel

AIKA HULLU KAPISTUS, mutta pakko oli postata kuva :) Mukana kolme Chanelin laukkua.


Kuva: Chanel

12/06/2011

Hyvää itsenäisyyspäivää!


OLIMME EILEN JUHLISTAMASSA itsenäisyyspäivää Vanajanlinnassa, tanssittua tuli ja hauskaa oli. Valmistautumisessa tuli kiire ja hiusten ja meikkien laittoon sekä vaatteiden vaihtoon jäi alle tunti kun pääsin lähtemään töistä.
Tänään on koti puettu jouluun, ja ollaan syöty perheen kanssa sekä kaikessa rauhassa mietitty Suomea ja itsenäisyyttä sekä omia isovanhempiamme. Ja tietysti pakollisia linnan juhliakin on katsottu. 
Suomi <3 

12/01/2011

Lavastus

LAVASTETTU SISUSTUSKUVA, MUTTA SILTI tässä on monia elementtejä, joista pidän kovasti. Kuvan tauluista pidän kovasti ja niistä tuleekin mieleen, että omat taulumme, jotka ovat olleet kehystettävinä, ovat nyt valmiina ja pitäsi käydä ne noutamassa.



Torstai on muuten toivoa täynnä! Huomenna on perjantai, viikonloppu! Koira on hoidossa, ja lauantaina matkaamme mieheni kanssa Porvooseen, suloiseen ravintolaan syömään ja ihanaan hotelliin yöpymään. Vähän breikkiä tähän arkeen... Ja maanantaina menemme itsenäisyyspäiväjuhllin, ja tiistaina on vapaata ja voi rauhassa hiljentyä miettimään kaikenlaista <3

You might also like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...