11/28/2011

Warmth

IKÄVÄ LÄMPÖÄ JA AURINGONVALOA. Aamulla kun lähden töihin, on pimeää. Illalla kun palaan, on pimeää. Työpisteelleni ei pääse lähes lainkaan päivänvaloa. Tämä tyttö on ihan täynnä pimeyttä ja kylmyyttä! Näistä kuvista tulee niin ikävä ilmoja, jolloin pystyy olemaan ulkona ilman päällysvaatteita. Enää mitä, seitsemisen kuukautta...



Kuvat: Tumblr

11/24/2011

Atmosphere

NÄISSÄ KODEISSA,  VALAISTUKSISSA ja väreissä on ihanan mukavaa ja lämmintä fiilistä. Mahtavuutta.





Kuvat: Tumblr

11/23/2011

This is it

ELÄ TÄSSÄ HETKESSÄ, don't forget it!



Kuva: Wehearit

Star print



OLEN KAUAN IHAILLUT mutta kuitenkin myöhässä herännyt tähtiprintteihin. Nyt kaikki on sold out, niitä ei saa enää mistään. Paitsi tietysti niitä Dolce & Gabbana -versioita. ;)



11/22/2011

Stylish men

VÄLILLÄ VÄHÄN MIESTENKIN kuvia. Miesten muotia seuraan harvemmin, mutta se kiinnostaa jatkuvasti enemmän ja enemmän.





Kuvat: Street Fsn, Wayne Tippetts

11/20/2011

Täydelliset mustat saappaat?

OLISIVATKO NÄMÄ TÄYDELLISET etsimäni mustat saappaat? Acnen Milaya saappaat tämän vuoden autumn/winter kokoelmasta osuivat silmään Tukholman matkallamme, ja ovat siitä lähtien kummitelleet mielessäni. Olen jo viime talvesta lähtien etsinyt uusi mustia matalakorkoisia saappaita. Kaikki näkemäni saappaat tuntuivat jotenkin aivan samanlaisilta, eikä ihan perus ratsastussaappaat vaan iskeneet.
Näissä on omaan makuuni sopivaa maskuliinisuutta, mutta ovat kuitenkin tosi hillityt ja helposti eri kokonaisuuksiin mukautuvat.


Nyt kipinkapin nukkumaan että jaksaa taas uuden työviikon. Onko muilla on jolukiireet alkaneet? Itselläni ei kyllä tunnu olevan muuta kun menoa ja vipinää ja vilskettä Uuteen Vuoteen asti!

11/19/2011

Uutta vaatekaapissa

ALEXANDER WANGIN NEULETAKKI ei kyllä ihan vielä vaatekaapissani ole, mutta tilattu on jokatapauksessa, ja matkalla kohti Suomea. Ihana väri ja näyttää erittäin mukavalta. Pitkä talvi on vielä edessä, ja vaatekaapista puuttuu edelleenkin monta lämmintä vaatetta.  Yritän nyt keskittyä ostamaan laadukasta harvemmin, sen sijaan että tuhlaisin kokoajan pieniin ostoksiin. Tämä löytyi todella hyvään hintaan outnetista, suosittelen tsekkaamaan!

Nyt nukkumaan! Viimeiset viikot ovat olleet todella kiireisiä ja väsyttäviä, mutta onnellinen olen silti. Hyvää yötä kaikki! <3


11/15/2011

Ihanat hiukset

SYKSYLLÄ TUMMEMMAT HIUKSET viehättävät minua. Voi kun uskaltaisin värjäyttää omani!



Kuvat: My heart beats for Vogue

Valkoisen t-paidan salaisuus

LÖYSÄT JA MUKAVAT T-PAIDAT mustana, harmaana ja etenkin valkoisena ovat mahtavia, parhaita. Elin Kling etsii blogissaan täydellistä valkoista t-paitaa, johon lukijoilta tulee seuraavia vinkkejä: James Perse, Acne, American Apparel, COS, Alexander Wang, Vince, Isabel Marant, Urban Outfitters, Kain, Forrest & Bob, JCrew.






11/14/2011

11/13/2011

Leffa vinkki

SNOW WHITE AND THE HUNTSMEN pääsee ensi-iltaansa vasta kesällä 2012, mutta mielenkiintoiselta näyttää. Rooleissa nähdään mm. upeat Charlize Theron sekä Kristen Stewart. Tämän haluan ehdottomasti nähdä!


11/08/2011

L O V E

NÄMÄ KENGÄT ON vaan niin ihanat, joka värissä. Miu Miu <3

I can so see myself in these.




11/05/2011

Uusi tuoli makuuhuoneeseen

OLEN PITKÄÄN HALUNNUT makuuhuoneeseen uutta pientä tuolia. Sellaista, jonka päälle voisi viikata seuraavan päivän vaatteita, tai laskea vaikka käsilaukku. Olen välillä miettinyt jotain antiikkikaupan löytöä, mutta aina kuitenkin päädyn takaisin Kartellin Victoria Ghost tuoliin. Värejä on monia kivoja, mutta tämänhetkinen suosikki on läpikuultava savunharmaa. Tuoli on sopivan kapea, ja mahtuisi hyvin yöpöytäni viereen. Tämä on siis lisätty ostoslistalle!



11/04/2011

Fiilistä

PITKÄ VIIKKO TAKANA, ihanaa kun on perjantai. Haluan vaan olla kotona, levätä.

Coziness and comfort, that's what I'm after this weekend. There's no place like home.













Kuvat / pics: Pinterest

11/03/2011

I miss the summer

TÄLLÄ VIIKOLLA ON tultu herättyä liian aikaisin, masennuttua harmaudesta ja väsymyksestä, ja ikävöityä itselleni rakkaita ihmisiä (ja eläimiä). Tulisipa kesä taas pian... Sigh...











Kuvat: Stockholm Streetstyle, The Sartorialist, Tumblr

11/02/2011

Tyyli-idolina Millie Mackintosh

POSTAILIN AIKAISEMMIN MADE IN CHELSEA -sarjasta, jonka äärellä on ollut ihana iltaisin rentoutua. Sarjan tähdellä Millie Mackintoshilla on todella kauniita (ja varmasti myös kalliita!) vaatteita ja lopputulos on aina hyvin huoliteltu.















Kuvat: Google images

You might also like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...