10/31/2011

Tervetuloa kotiin

OLI PAKKO POSTATA tämä netistä bongaamani ulko-ovi. Ei olisi yhtään hullumpaa tämän läpi kävellä iltaisin kotiin. Ihana!



Kuva: My heart beats for Vogue

Scary detail

PYSYTELLÄÄN EDELLEEN HALLOWEEN -teemassa...


Kuva: My heart beats for Vogue

Happy Halloween!

RAKASTAN NAAMIAISIA JA PUKEUTUMISTA, ja Halloween on tietysti mitä parhain aika harrastaa mitä erikoisempia asuja. Meistä on taitanut tulla aika vanhoja ja tylsiä, kun ei olla muutamaan vuoteen jaksattu järkätä naamiaiskekkerietä, niin hauskoja kun ne ovatkin. Jos vaikka jaksaisi ensi vappuna keksiä jotain...??

Olen vuosien varrella, etenkin Englannissa asuessani, harrastanut naamiasasuja vaikka kuinka paljon, välillä kavereiden ja välillä työporukan kanssa. Tässä muutamia ihania muistoja joitakin vuosia sitten. Kivoja ihmisiä ja mitä hauskempia juhlia!












Hauskaa Halloweeniä!

10/30/2011

Snug 'n' warm

IHANAN MUKAVAN, PEHMEÄN, ja lämpimän näköisiä asuja ja materiaaleja. 
Viimeisen kuvan tyttö on kaunis.




Kuvat: My heart beats for Vogue

Siivouspäivä!

SUNNUNTAI PITÄISI OLLA levolle pyhitetty, mutta meillä siivotaan tänä aamuna. Pidän sunnuntai-siivouksista, sillä sen jälkeen on ihana ottaa rennosti loput päivästä, ja uusi viikko on ihana aloittaa, kun kotona on siistiä.

Ei muuta kun hyvää musiikkia soimaan, ja rätit heilumaan! Myöhemmin suuntaan vielä zumbaan kuuntelemaan lisää hauskaa musiikkia.



10/29/2011

Uudet hiukset

KÄVIN MUUTAMA PÄIVÄ sitten ihanalla kampaajallani, joka loihti hiuksiini uuden raikkaamman lookin. Tummempi väri kiehtoisi aina välillä, tähän aikaan vuodesta etenkin, mutta pakko se on vaan hyväksyä, että vaalea sopii väritykseeni paljon paremmin. Tällä kertaa hiukset vaalenivat enemmän kuin vähään aikaan, ja latvoistakin sai lähteä mittaa kunnolla. Tekee hyvää hiuksille pitää niitä välillä vähän lyhyempinä, ja pysyy kiharatkin paremmin.

Olen laiska ottamaan kunnon kuvia ja siirtämään niitä kameralta koneelle, joten tällä kertaa pitää tyytyä Macin Photobooth kuviin.






Nyt vietämme rauhallisen lauantai-illan kotona. Ohjelmassa lukemista, hyvää musiikkia, ruoanlaittoa ja herkuttelua. Ostin tänään kaupasta vuoden ensimmäiset glögit, ja sitä ajattelin nauttia myöhemmin pipareiden ja sinihomejuuston kanssa. Ja pakastimessa myös suurta suosikkiani, Mövenpickin Swiss Chocolate jäätelöä. Mmmmmmm.....

Ihanaa viikonloppua kaikille!

x

These shoes are made for walking

TÄMÄN VUODEN MUOTIVIIKOILLA näkyi paljon värikkäitä kenkiä. Näkyyköhän niitä ensi kesänä enemmän katukuvissa?


Kuva: Wayne Tippetts

10/28/2011

Blogihaaste: Mitä löytyy omalta ostoslistaltani

SAIN SULOISELTA ELÄMÄÄ PUNAVUORESSA -blogin JJ:ltä hauskan haasteen kertoa, mistä tämänhetkinen ostoslistani koostuu. Tämä onkin tosiaan haaste, sillä oma ostoslistani on miltei jatkuvasti kilometrejä pitkä. En oikeasti varsinaisesti mitään tarvitse, mutta vannottuna muoti- kauneus- ja sisustusintoilijana silmäilen aina jotain kaunista kotiin tai päälle.

Tässä siis muutamat valinnat tämänhetkiseltä ostoslistaltani:

1. Iittalan Piilo korurasia
Iittalan kaunis Piilo korurasia näyttäisi todella kauniilta makuuhuoneemme lipaston päällä. Kaunista Piiloa löytyy neljästä eri koosta, ja suurimpiin mahtuisi hyvin suuri osa koruistani. Mutta, oliko kyseessä siis kausituote, jota ei enää ole saatavilla? Toivottavasti ei, sillä tätä olen halunnut jo pidemmän aikaa.



2. Acnen mustat, matalat Milaya saappaat
Täydelliset mustat syksy/talvisaappaat, jotka sopivat asuun kun asuun




3. Clarinsin Daily Energizer Cream -kosteusvoide
Tästä sain hiljattain näytteet kokeiltavaksi, ja tykkäsin kovasti. Voide kosteutti tehokkaasti, jättäen ihon kuitenkin mataksi, ja tehden näin täydellisen pohjan meikille. Pidän muutenkin todella paljon Clarinsin tuotteista, etenkin vartalolle tarkoitetuista.



4. Nespresson kahvinkeitin (mielellään Citiz-mallinen) (sekä erillinen maidonvaahdotin)
Ihaniin latte-hetkiin kotona!




5. Mustia paksuja sukkahousuja, mielellään Falken, vähintään 100 den
Vielä on pitkä talvi edessä, ja nämä ovat töissä kovassa käytössä! Koskaan niitä ei voi olla liikaa.





Ja sokerina pohjalla... Joulupukin listalla numero ykkösenä on...

6. Anya Hindmarchin Valorie glitter clutch




Kiitos JJ haasteesta! Nyt tylsästi mutta tasaveroisesti haastan kaikkia teitä ihania blogini lukijoita listaamaan omat ostoksenne!



Lunch date @ Farang

OLIMME TÄNÄÄN MIEHENI kanssa "jäähyväis"lounaalla lempiravintolassani Farangissa. Ei meistä kumpikaan ole pois lähdössä, aloitan vaan uudessa työpaikassa ensi viikolla. Ihanan rento ja maukas perjantainen lounas parhaassa seurassa. Upeeta päästä välillä viikollakin nauttimaan!

Happy Friday!

TGIF everybody!


Kuva: Weheartit



10/27/2011

Tyyli-idolina Wendy

WENDY'S LOOKBOOKIN MAAILMAN söpöin Wendy on tämänhetkisistä tyyli-idoleista yksi ehdoton suosikki. Tässä muutama kiva kuva tämän syksyn lookeista.
Nyt haluaisin minäkin vähitellen löytäää jonkun kivan ja pehmeän paksun neuleen!

Kolmannen kuvan rento asu on suosikkini, ja pidän todella paljon myös kuvan hauskasta kampauksesta ja korviksista!





Kuvat: Wendy's Lookbook

Tunnelmaa

KAUNIITA ESINEITÄ, YLELLISYYTTÄ, valoa. Ihanaa tunnelmaa. 


Kuva: La belle vie

Versace for H&M

EN OLE ENÄÄ MONEEN vuoteen jaksanut kiinnostua H&M:n yhteistyöstä eri suunnittelijoiden kanssa, mutta tänä vuonna kuitenkin Versacen suunnittelema kokoelma on sattunut eteeni jo useamman kerran, ja löytyyhän sieltä muutama ihan mielenkiintoinen poiminta. Täytyy myös sanoa, että malliston promokuvat ovat mielestäni myös hauskasti ja näyttävästi toteutettuja. 

Mallistohan tulee myyntiin 17.11 sekä kauppoihin että nettiin. Kaikki sen jo varmaan tiesikin ;)

Tässä muutama oma suosikkini (jotka jää kyllä varmasti hankkimatta), sekä promokuvia. Musta puolihame voisi toimia hyvin valkoisen t-paidan kanssa, ja pidän myös ensimmäisen kuvan kirkkaankeltaisesta puvusta. Tyyny on myös iloinen ja hauska, mitähän materiaalia se mahtaa olla?













Kuvat: H&M

10/26/2011

If you like it, put a ring on it

YSL ARTY RING. Available in lots of different colours. I like it.


Kuva / pic: My heart beats for Vogue

Matoista puheenollen...

... FATBOY SÄKKITUOLEIHIN SAA nykyään irtopäällisiä, joista yksi on allaoleva Persian rug. Irtopäällisiä on kahdenlaisia; jacket tekee tuolista ulkokelpoisen, kun taas pullover tuo hieman särmää. Meillä on kotona hopeinen Fatboy, joka ainakin toistaiseksi pysyykin hopeanvärisenä. Mutta hauska idea tämä kyllä on!
Irtopäällisiä myy ainakin Finnish Design Shop.


Kuva: Fatboy

Huonokuntoiset silmäripset - apua!

OLEN NOIN PUOLITOISTA vuotta ollut koukussa upeisiin Extreme Lashes ripsenpidennyksiin, joiden avulla olen pärjännyt välillä ilman sen kummempaa silmämeikkiä, ja noussut aamulla sängystä suhteellisen esittelykelpoisena. Olen siinä mielessä luonnollisuus-fani, etten välitä erityisemmin geelikynsistä, kovin laitetuista kampauksista, enkä vahvasta meikistä.
Ripsenpidennykset otin ensimmäistä kertaa lomaa varten, mutta ne olivatkin niin helpot ja kauniit, että jatkoin niiden laittamista pitkään. Nyt edellisestä ripsihuollosta on kohta kaksi kuukautta. Extreme Lashes -ripset asennettiin niin hyvin, että niitä on vieläkin reippaasti jäljellä. Omat ripset sen sijaan näyttävät säälittävän haurailta ja pieniltä. On selvää, että niihin liimatut ripset ovat tehneet tehtävänsä, rasittaneet kunnolla omia ripsiäni. Olihan tämä tiedossa, mutta damn it. Nyt saavat ripsenpidennykset jäädä, ja omat ripset aion hoivata loistokuntoon!

Pyörin eilen Stockmannilla, ja siellä osui silmään Talikan Lipolcils Eyelash Conditioning Gel, joka pääsi mukaan ostoskoriin. Geeliä levitetään ripsiin aamuin illoin (myös maskaran alle), ja se lupaa hoitaa rispsiä, tehden niistä kuukaudessa pidemmät ja tuuheammat. Huuhaata, vai? Ainakin tuote on saanut hyviä arvosteluja, hinta oli alle 20€, ja olen muutenkin tässä vaiheessa valmis kokeilemaan mitä erilaisempia poppakonsteja.
Talikalla on muuten myös olemassa samantapainen tuote, joka on tarkoitettu kasvattamaan kulmakarvoja!

Onko muilla kokemuksia ripsituotteesta? Entäs paljonpuhutusta Neu Lashistä?




10/25/2011

Ikean uudet matot

IKEAAN ON KUULEMAN mukaan ensi kuun alusta tulossa uusia villamattoja, jotka on ymmärtääkseni koottu aidoista turkkilaisista matoista. Matot ovat 100% villaa, ja niitä on sekä pyöreinä että neliönmuotoisina, isoina ja pieninä. Värejä pitäisi olla erilaisia. Pidän ajatuksesta, että vanhojen mattojen palaset laitetaan uusiokäyttöön, ja haluaisin ehdottomasti päästä katsomaan, miltä nämä näyttävät. Toivottavasti niitä tulee Suomeenkin myytäviksi! Ainakin Ruotsissa matot tulevat myyntiin ensi kuun puolessa välissä.

Unelmieni olohuoneen matto on vanhan roosan värinen kulunut, aito itämainen silkkimatto. Se on pidemmän ajan haave, ja ehkä Ikean matto voisi väliaikaisesti toimia hyvin. Koira ei kyllä varmasti millään haluaisin luopua nykyisestä pehmeästä, korkeanukkaisesta matosta.. :)





Ikeasta muuten vielä sen verran, että itse olen pettynyt heidän nykyiseen palautuspolitiikkaansa. Tuotteita saa edelleenkin siis palauttaa, mutta sen sijaan että niistä saisi rahat takaisin, tilalle annetaankin lahjakortti. Se ottaa ainakin itseäni päähän, sillä vaikka Ikeassa aina tuleekin käytyä, ottaisin paljon mieluimmin heti palautuksen käteisenä. Lahjakortin voi helposti hävittää jos sitä ei käytä, ja sen saaminnen harmittaa varsinkin, jos ostos on ollut kalliimpi ja rahalle löytyisi muutakin käyttöä. Taitaa vaikuttaa kielteisesti ainakin omiin ostotottumuksiini Ikeassa. Suuria tekstiilejä kuten mattoja on yllättävän vaikea ostaa, ja ne haluaisin kokeilla mielelläni kotona ennen lopullista ostopäätöstä.

Kuvat: Ikea / Livet Hemma

Fashion inspiration








Kuvat / pics: Tumblr/My heart beats for Vogue

You might also like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...